Любомльчанина, який охороняє східні рубежі країни, похвалили у Донецьку

07.10.2016 / Новини

Прапорщик Анатолій Біднюк відмовився від хабара, який йому проаонували,щоб перетнути пункт пропуску.

27 вересня в Любомльську міську раду надійшов лист від начальника Донецького прикордонного загону.

Текст повідомлення опубліковано на сайті Любомльської міської ради.

“Командування Донецького прикордонного загону висловлює щиру вдячність за нашого земляка, жителя міста Любомль – військовослужбовця, прапорщика Біднюка Анатолія Миколайовича. Який у складний для нашої країни час був призваний до лав Державної прикордонної служби України.

Батьківщина доручила йому виконувати почесне і відповідальне завдання, гідне кожного чоловіка та громадянина – захищати незалежність, територіальну цілісність та недоторканність України. У дні, коли вирішується майбутня доля усього Українського народу, Анатолій Миколайович дотримується свого конституційного обов’язку та проходить службу в одному з підрозділів Донецького прикордонного загону, який знаходиться на першій лінії оборони.

За час проходження служби Анатолій Миколайович зарекомендував себе тільки з позитивної сторони, є прикладом мужності та героїзму, прикладом для всіх військовослужбовців підрозділу, він жодного разу не схибив та не підвів своїх товаришів та командування підрозділу.

В умовах проведення антитерористичної операції Анатолій Миколайович самовіддано служить Батьківщині, українському народу. Він не словом, а ділом довів, що є воїном-захисником та справжнім чоловіком.

29 серпня 2016 року під час виконання завдань в контрольному пункті в’їзду – виїзду «Гнутове» йому було запропоновано грошову винагороду за сприяння в позачерговому переміщенні через лінію розмежування. Проявляючи високу моральність Анатолій Миколайович відмовився від отримання неправомірної вигоди за вищевказані заслуги.

Любомльська міська рада пишається патріотизмом свого земляка та висловлює вдячність за захист Батьківщини.Отож, зважаючи на патріотизм і вірність обов’язку наших захисників
давайте побажаємо їм віри в незламність духу та миру на українській землі”, – йдеться у повідомленні.

1 Коментар Любомльчанина, який охороняє східні рубежі країни, похвалили у Донецьку

  1. Як приємно читати що за межами району, області гарно відзиваються про наших земляків. Так тримати Анатолію Миколайовичу. Хочеться побажати міцного здоров”я, миру, терпіння Тобі і скорого повернення до рідної домівки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*