Любомльчанин, якого побили на Гряді, перебуває у комі

16.08.2016 / Новини

Троє молодиків жорстоко побили 21-річного мешканця Любомля Юрія Шеремету у ніч на суботу, 13-го серпня, на урочищі «Гряда» Шацького району.

Про це  пише Район.Любомль.

«Із черепно-мозковою травмою, численними ножовими пораненнями та слідами від опіків хлопця доставили у територіальне медичне об’єднання Любомльського і Шацького районів, – повідомив начальник слідчого відділу Шацького відділення поліції Василь Саковець.

Зважаючи на серйозні травми, місцеві лікарі вирішили терміново перевезти потерпілого у Волинську обласну клінічну лікарню.

Наразі хлопець перебуває в комі.

Завдяки оперативним слідчим діям правоохоронних органів вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися троє лучан: 1992-го і 1993-го років народження. Двох із них поліція затримала ще 13 серпня. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського відділу поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), частиною 2 статті 186 (грабіж) та статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

8 Коментарів Любомльчанин, якого побили на Гряді, перебуває у комі

  1. Шановні журналісти цього сайту,напишіть звідки ви черпаєте таку інформацію?????по-перше,яке жорстоко побили?????його катували 6годин,били ,різали,возили по лісах і просто викинули біля дороги,людина в комі,в страшному стані,яка кожен день бореться за життя!!!!!!по-друге,йому не надали першої медичної допомоги у лікарні Згодини,тому що одна з лікарок сказала що він бомж,голий,без грошей,і не треба на нього витрачати кошти лікарні!!!!!і тільки коли інша працівниця цієї ж лікарні сказала ,що давайте спасати молодого хлопця,він помирає,тільки тоді його повезли в реанімацію Луцька!!!!!!по-третє,тієї ночі на гряді було багато місцевих які знають і бачили Юрія,але коли розпочали проводити слідство по цій справі,то всі свідки пропали і мовчать!!!!!ви коли пишете статті,то зверніться до батьків і рідних Юрія,тоді вони вам відкриють очі і ви більше не будете писати брехні!!!!!

    • Інформацію мабуть просто “збирали” з вулиці. Що почули від сусіда — те і написали у статті.

      • Інформацію ще досі збирають з ”вулиці” ,вже навіть говорять що він помер,інша працівниця лікарні таке говорить,а саме Лена Стрелюк,що вже є доведеним!!!!!Люди схаменіться,ви замість того щоб допомогти вияснити цю ситуацію та молитись за Юрія,який кожен день бореться за життя,збираєте плітки не зрозуміло звідки!!!!то де ж ви всі були ,коли слідчі збирали інформацію про ту ніч,відразу всі поховалися і ніхто нічого не бачив!!!люди,якщо у вас ще залишилося хоч трошки людяності,то не говоріть того що не знаєте,не збарайте плітки і не перекручуйте все!!!!

  2. Про яку клятву Гіпократа може йти річ????начмед цієї лікарні Ліщук Н.Д. взагалі відмовилась його приймати,він 3год.40хв просто лежав і помирав!!!!!їй не місце не тільки в лікарні,а й у цьому світі.!!!!!!ганьба любомльським можновладцям,які її обрали начмедом,такі ситуації з нею були неодноразово!!!!!Рідні Юрія дякують Станіславчук Н.М.,яка посприяла тому,щоб його відправили до реанімації Луцька!!!

  3. Хватить займатися плітками,ідіть в церкву помоліться за здоровя Юри.А на Ліщук ще прийде час.

  4. вона мабуть своім рідним дітям не надала б допомогу якби вони ій не положили в карман рубля
    тварі прадажні

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*