Любомльчанин визнав свою провину за незаконний вивіз сміття

20.09.2016 / Новини

Не так давно у Любомлі піймали “на гарячому” жителя міста, який викидав відходи неподалік від призначеного місця. Небайдужі громадяни зафіксували це правопорушення на фотосвітлинах.

Порушником благоустрою міста виявився 37-річний любомльчанин, який 26-го серпня у районі міського сміттєзвалища скидав відходи на узбіччя приміської дороги. Відповідно до постанови, яку виніс виконавчий комітет міськради Любомля, на громадянина наклали адміністративне стягнення у сумі 340 гривень. Це мінімальний штраф за подібне адмінправопорушення. Але завдяки тому, що порушник добросовісно визнав свою провину.

Нагадаємо, що любомльчани, які створюють сміттєзвалища у заборонених місцях, нестимуть адміністративну відповідальність згідно зі ст. 152 КУпАП (порушення правил благоустрою міста). Відповідальність за порушення становитиме від 340 до 1360 гривень, а для посадових осіб та громадян – суб’єктів господарської діяльності у розмірі  850-1700 гривень.

Читайте також: Любомль: уклади договір з ЖКГ або роби стихійне сміттєзвалище у своїй квартирі

Інспектор по благоустрою міста Ігор Оніщук зазначає, що незабаром у Любомлі з’явиться система відеоспостереження “Безпечне місто”. Тобто представники органів місцевого самоврядування матимуть безпосереднє право використовувати матеріали з камер відеонагляду. Окрім цього, Ігор Оніщук звертається до всіх громадян не бути байдужими й по можливості фіксувати подібні випадки та повідомляти у міську раду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*