Любомльчани зможуть потрапити на ефіри “ШУСТЕР Live”

28.06.2016 / Новини, Статті

Відтепер інтернет-видання КОРДОН співпрацює з онлайн-телебаченням 3s.tv. А саме з незалежним телепроектом “ШУСТЕР Live”. Журналісти КОРДОНу вже побували на прямих ефірах програми.

Наразі розпочинаємо спільний проект щодо обговорення локальних проблем Любомльщини та Шацького району на всеукраїнському рівні.

Ще 27-28 травня на студію до команди Шустера були запрошені сто журналістів із різних куточків України. До числа відібраної сотні потрапив й редактор КОРДОНу. Цікаво, що на прямі ефіри пройшло аж двоє працівників засобів масової інформації з Любомля. Компанію “кордонівці” склав редактор Любомльської районної газети “Наше життя”.

Тоді на ефірах з відомих політиків були присутні: Ірина Геращенко, Олег Тягнибок, Дмитро Добродомов, Георгій Тука, Олексій Мочанов. Скайпом із присутніми спілкувався Михаіл Саакашвілі.

Програма почалась із сумної новини про зухвале вбивство активіста в місті Кременець. Тож, насамперед, медійники обговорювали та брали участь в голосуванні соцопитувань щодо неправомірних дій по відношенню до журналістів з різних областей країни.

Наступного дня в прямому ефірі відбулась прес-конференція із працівниками ЗМІ усієї України. Журналісти мали нагоду поговорити про топові проблеми їхнього контенту.

Читачі сайту КОРДОН можуть пропонувати в коментарях (або надсилати на нашу електронну пошту) пропозиції та запитання, які, на їхню думку, варто розповісти й розглянути в прямих ефірах за участі експертів та політиків.

IMG_1249 - копия - копияIMG_1275IMG_1320 - копияIMG_1421 - копияIMG_1426 - копияIMG_1427 - копияороСнимокапппСнимок

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*