Любомльчани вшанували пам’ять воїнів-визволителів

21.07.2016 / Новини

Цей день також є  днем визволення усієї  області.

Сьогодні, 21-го липня, за участю районної та міської влади, ветеранів, представників трудових колективів, громадськості міста відбувся захід, приурочений 72-й річниці визволення Любомльського району від фашистських загарбників.

Майже 6 тисяч мешканців Любомльського краю загинули на фронтах війни.

Про це інформує сайт Любомльсьої райдержадміністрації.

Вшановуючи пам’ять воїнів-визволителів Любомльщини, учасники заходу поклали квіти до пам’ятників загиблих солдат в роки Другої світової війни.

Звертаючись до присутніх на заході голова райдержадміністрації Микола Пархомук наголосив:

«Сьогодні Україна переживає складний час. Перед суспільством і кожним з нас знову постали виклики, як ніколи – загрозливі. З тривогою і занепокоєнням ми переживаємо події, які відбуваються на Сході держави. Сепаратисти, підтримані путінським режимом, незважаючи на домовленість про перемир’я, продовжують вести вогонь по позиціях наших військ. Аби захистити рідну землю і дати гідну відсіч російському агресору від його посягань на нашу свободу та незалежність , наші солдати через 72 роки після жахливої війни , знову взяли до рук зброю, ставши на захист своєї Батьківщини. Вони у черговий раз підтвердили високий патріотизм та незламність українського народу та прагнення повернути мир на нашу землю».

Усі присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*