Любомльчани відправили бійцям на передову необхідні продукти та речі (фото)

14.07.2016 / Новини

Напередодні чергової поїздки в зону АТО наших незмінних волонтерів Олександра Положевця та Віталія Лісецького, небайдужі жителі Вишнева зібрали та передали на Схід чимало закруток, сала, тушонок.

Поділилися й першим урожаєм картоплі й огірків. Ініціювали збір продуктів сільських голова Віктор Сущик разом із місцевими депутатами.

Про це пише “Район. Любомль”.

Як завжди, до цієї благодійної справи долучилися підприємці-вишнівчани Оксана і Віктор Козел. Вони передали нашим захисникам хліб, який безплатно запакував Сергій Веремчук.

На прохання бійців танкової роти та артилеристів, які потребували робочих холодильників та ручних пральних машинок, відгукнулися жителі нашого і сусіднього районів. Так, Андрій Васильчук із Римачів подарував хлопцям «пралку», Віктор Хацер із Любомля та Андрій Хомич із Тойкута Ковельського району – холодильники.

 

Заповнений усім необхідним бус, у супроводі надійних людей, поїхав на Схід. Буквально за кілька днів усі передачки буде доставлено у ті населені пункти, про які ми найчастіше чуємо в новинах.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*