Любомльчанка зайняла І-ше місце на поетичному конкурсі (ФОТО)

03.12.2018 / Новини

Учасниця літературно-мистецького клубу “Хвилі Світязя”, що діє при Любомльській публічній бібліотеці, Наталка Котович зайняла I-ше місце у номінації Поетична хвиля” у VIII відкритому літературному фестивалі-конкурсі “Поетичний рушник”.

Заключний етап цього конкурсу відбувася 28 листопада на території Обухівської міської ради, – повідомляють у книгозбірні.

Фестиваль “Поетичний рушник” присвячений пам’яті відомого українського поета Андрія Самійловича Малишка. За час свого існування він згуртував чимало споріднених творчих душ з різних міст, сіл, селищ України.

Мета фестивалю – сприяння процесам самореалізації, реабілітації та соціальної адаптації людей з інвалідністю засобами культури і мистецтва.

Завдання фестивалю – заохочення людей з інвалідністю до занять творчими мистецтвами, соціальна адаптація таких людей у суспільстві, виявлення серед них нових талантів, популяризація літератури, обмін досвідом, спілкування з відомими літераторами, направлене на удосконалення творчої майстерності людей з інвалідністю.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*