Любомльчанам, які перебувають на обліку у поліції, допоможуть знайти роботу

05.04.2018 / Новини

Офіційне працевлаштування має неабияке значення для соціальної адаптації засуджених.

Згідно із укладеним “Меморандумом про взаєморозуміння та співпрацю” між Любомльським районним сектором з питань пробації, управлінням соціального захисту населення Любомльської РДА та Любомльським районним центром зайнятості, для осіб, які перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації, було проведено спільний захід, метою якого є профілактика вчинення повторних злочинів та правопорушень, допомога в соціальній адаптації та працевлаштуванні.

Заступниця начальника відділу з надання соціальних послуг Надія Акіфʼєва представила присутнім матеріали із описами професій в інформаційному секторі, ознайомила із актуальними вакансіями як в районі так і за його межами.

Також увагу присутніх звернули на комп’ютер вільного доступу для безробітних та банкомат вакансій, завдяки яким можна знайти вільні робочі місця в будь-якому регіоні України. Неабияку цікавість викликав у відвідувачів куточок започаткування власної справи із цікавими фотодобірками.

Провідний юрисконсульт районного центру зайнятості Ростислав Пархомук ознайомив присутніх з послугами, які надає служба зайнятості, порядком реєстрації безробітних та документами, необхідними для реєстрації у службі зайнятості.

Начальник відділу “Любомльського бюро правової допомоги” Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Литвинюк розповів про надання правової інформації, юридичні консультації, складення документів правового характеру та ін.).

Одночасно підлітків було ознайомлено із засадами Проекту Міністерства юстиції України “Я маю право”.

Начальник Любомльського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Олександр Мороз долучився до проведеної роботи та вчергове наголосив на недопущенні порушень порядку та умов відбуття покарання.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*