Любомльчанам розповіли, як заробити у селі (ФОТО)

17.02.2019 / Новини

В Любомльській районній філії Волинського ОЦЗ відбувся захід в рамках реалізації Агропроекту Волинського обласного центру зайнятості “Територія майстерності” учасниками якого стали 15 безробітних.

Метою проекту є підвищення конкурентноздатності сільський жителів, інформування про правильну організацію та ведення особистого селянського господарства та орієнтація на самозайнятість. Такий захід викликав чималий інтерес, – йдеться на Facebook-сторінці Любомльського центру зайнятості.

Присутнім Агропроекту “Території майстерності” була проведена презентація фермерського господарства “Козацький двір”. Підприємство розпочало свою діяльність у 2010 році. Керівник – Козачук Сергій Іванович. Фермерське господарство має свою сільгосптехніку та займається вирощуванням зернових та технічних культур. На перспективу планує зайнятись вирощуванням буряків, моркви, капусти різних сортів із її подальшою реалізацією.

Учасників заходу найбільше зацікавило шляхи збуту продукції.

На завершення семінару Сергій Іванович підсумував: в селі, хто не лінується, буде мати хліб і до хліба. І не треба їхати на заробітки за кордон.Саме завдяки відданим та працьовитим людям, українське село буде жити і розвиватись.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*