Любомльчанам розказали про реформування у пенсійному законодавстві

27.09.2016 / Новини

Днями відбулася зустріч працівників бібліотеки із завідувачем Любомльського сектору обслуговування громадян управління пенсійного фонду Наталією Пастощук.

Посадовиця розповіла про реформування в системі, методику нарахування і перерахування пенсій, а також відповіла на чисельні запитання.

До слова, з 1 серпня  працівниками Любомльського сектору обслуговування громадян Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду у Волинській області запроваджено нову система обслуговування громадян та обробки пенсійної документації на базі централізованих інформаційних технологій.

В результаті чого зменшено час обслуговування громадян, можливість надання послуг у будь-якому органі пенсійного фонду незалежно від місця реєстрації, можливість доступу до своєї пенсійної справи через Інтернет, та виключено людський фактор при нарахуванні пенсії.

Система використовує схему фронт-офісу та бек-офісу, що передбачає ручне введення даних працівниками фонду та автоматичний обрахунок пенсії комп’ютером.

Така зустріч є не останньою, Наталія Пастощук пообіцяла прийти та поінформувати працівників бібліотек-філій Любомльського району на черговій нараді.

Джерело: сайт Любомльської центральної районної бібліотеки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*