Любомльчанам пропонують, як зробити дім безпечним

02.07.2017 / Новини

Чимало міст Волині успішно реалізовують спеціальні програми «Безпечне місто»: встановлюють оптимальну кількість камер відеоспостереження, з’єднують їх в єдину мережу та виводять на пульт відділу поліції.

Любомль є прикордонним містечком, де постійно відбуваються криміногенні ситуації та дорожньо-транспортні пригоди. Часто грабежі та розбої стаються просто посеред вулиці.

Міська влада і депутатський корпус повинні дбати про безпеку населеного пункту, який їм довірили. Так, Любомль долучився до програми «Безпечне місто» і у ньому встановлено відеокамери.

Однак сподіватися на камери загального користування марно, адже ніхто не може бути впевнений в якості отриманого зображення. Також відповідно до програми встановлюють відеоспостереження там, де це необхідно правоохоронцям.

Тож буває камера не зафіксовує необхідну певному громадянину інформацію. Тому можна облаштувати свій двір і будинок індивідуальною системою відеонагляду.

Власна система дозволяє контролювати своє майно, а також людей, які приходять в дім. Навіть поїхавши на відпочинок, за допомогою онлайн-сервісів можна переглядати в якому стані подвір’я, будинок та хто навідувався туди впродовж відсутності господаря.

Такими ж системами можуть бути облаштовані торгові точки, магазини, офіси.

В питанні встановлення індивідуальної системи відеонагляду важливо правильно обрати виконавця робіт.

“Наша команда приїздить на об’єкт (будинок, квартиру, офіс тощо) і складає згідно ваших побажань проект. Після затвердження, в найстисліші терміни, виконуємо роботу, даємо гарантію на обслуговування. Це все засвідчуємо документально. Детальніше можна глянути на офіційному сайті “Vidcom.com.ua” та сторінках в соціальних мережах. Там можна знайти всі необхідні контакти”, – розповів Андрій Кандиба, підприємець, який займається відповідними роботами.

Хоча, зауважує чоловік, що потрібно бути обачними, щоб не натрапити на “одноденні фірми”, які зникнуть відразу після проведених робіт. Краще звертатися до підприємців, які тривалий час займаються такою справою й вже зарекомендували себе позитивно в інших містах.

“Було б добре, щоб камери встановлювали і підбирали таким чином, аби архівні записи були якісними та дієвими. А також рекомендовано вести дубляж записів. У нашій фірмі, принаймі, для клієнтів це передбачено”, – додав Кандиба.

19668158_1822469761377364_909060942_n

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*