Любомльчанам презентували платформу WikiLegalAid

05.02.2019 / Новини

4-го лютого у читальному залі Любомльської публічної бібліотеки відбулася зустріч із головним спеціалістом відділу “Любомльське бюро правової допомоги” Тетяною Сидняк, яка презентувала інформаційний ресурс WikiLegalAid.

Його презентували з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян Любомльщини щодо можливості отримання правової консультації через довідко-інформаційну платформу WikiLegalAid, – йдеться на Facebook-сторінці музею.

Кожна людина, маючи лише доступ до Інтернету, може отримати правову консультацію через довідково-інформаційну платформу WikiLegalAid. У довідково-інформаційній платформі правових консультацій “WikiLegalAid» міститься більше 1400 консультацій з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою.

Тут можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення. У базі правових консультацій інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики.

Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації сформовані у доступній та зрозумілій формі та доступ до всіх баз є безплатним.

Також отримати безкоштовний доступ до даного ресурсу можна у Любомльській публічній бібліотеці у пункті вільного доступу до мережі Інтернет де є 4 комп’ютери для користувачів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*