Любомльчанам нагадали про зміни у програмі субсидіювання

29.06.2016 / Новини

Уряд змінив порядок надання пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива і скрапленого газу з метою з метою підвищення їх фективності.

З 1 травня 2016 року громадянам, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу та отримують субсидію, відповідні пільги на період отримання субсидій не нараховуються.

Зазначене не призведе до зменшення вашого рівня соціального захисту, оскільки раніше субсидії розраховувались з урахуванням пільг, а сьогодні — без їх врахування і розмір субсидії залежатиме лише від доходу сім’ї.

У разі призначення «0» субсидії, пільга на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу буде надаватися.

Особи, які мають право на пільги та не звертатимуться за призначенням субсидії для придбання твердого палива і скрапленого газу, повинні звернутися до управління соціального захисту населення (ті, що проживають в м. Любомль) та до сільських або селищної рад (ті, що проживають в сільській місцевості) з відповідною заявою, до якої додати довідку про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати за телефоном 2-33-32, або за адресою м. Любомль, вул. Є. Коновальця, 6.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*