Любомль разом з містом-партнером у Польщі налагоджуватимуть транспортну інфраструктуру

20.10.2016 / Новини

Сьогодні відбулась зустріч з представниками делегації від Парчевського Повіту республіки Польща на чолі з Єжи Маслюхом – Старостою Парчевського повіту.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Сторони обговорили підготовку спільного проекту, що стосується поліпшення  транспортної доступності Парчевського повіту і Любомльського району.

В обговоренні питань з підписання спільної угоди щодо зобов’язань сторін в рамках підготовки і виконання завдань проекту взяли участь голова районної ради Микола Сушик і райдержадміністрації Микола Пархомук, заступник голови ради Ганна Сачук, керівник філії «Любомльський автодор» Олександр Бакун та заступник директора районного центру зайнятості Світлана Васейко.

Координаторами проекту було визначено головного спеціаліста відділу районної ради з питань майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста району та земельних відносин Любов Шрамко та керівника відділу архітектури та інвестицій Парчевського повіту Марціна Дебека.

Польську делегацію представляли Адам Доманський –віце-староста Парчевського повіту, Єва Клайда –скарбник повіту, Марцін Дебек – керівник відділу архітектури та інвестицій повіту.

Сторони домовились, що «Лідером» проекту, який готуватиме концептуальну ноту і представлятиме всю документацію буде Парчевський повіт, а «Партнером» – Любомльська районна рада.

Відповідно, Парчевський повіт виконуватиме завдання проекту щодо реконструкції дороги свого повіту, а Любомльська районна рада – завдання проекту щодо реконструкції відрізку дороги від селища Куснища до села Заболоття Любомльського району.

Співфінансування у разі отримання гранту – 90%, а кожної із сторін – 10 % від вартості своїх робіт.

Було підписано двосторонню угоду про співпрацю в рамках підготовки та реалізації Проекту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*