Любомль: дошкільнята з «Казки» завітали до рятувальників (ФОТО)

23.11.2017 / Новини

Волинські рятувальники здійснюють пізнавально-роз’яснювальні заходи, спрямовані на профілактику дитячого травматизму та навчання дітей основам безпеки життєдіяльності.

Одним з дійових методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів громадської в рамках проведення Всеукраїнської акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти.”

Так, 23-го листопада рятувальники організували такий пізнавальний захід серед вихованців Любомльського дошкільного навчального закладу №2 «Казка», – інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

На території 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля вогнеборці продемонстрували вихованцям дошкільного закладу технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, а також надання допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях за допомогою спеціального інструменту. Усі із захватом спостерігали за впевненими рухами рятувальників з пожежним стволом, іншими спеціальними пристроями та навіть приміряли бойову каску.

У свою чергу, працівники дошкільного навчального закладу наголосили, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*