Лише за місяць в Україні затримали понад 2400 мігрантів

13.09.2018 / Новини

У серпні виявили і прийняли рішення про примусове повернення 2191 мігранта на батьківщину.

У рамках операції Мігрант у серпні було виявлено понад 2400 порушників міграційного законодавства. Про це повідомляє прес-служба МВС.

“З 1 до 31 серпня 2018 року ДМС, Нацполіція і Держприкордонслужба спільно проводили цільові профілактичні заходи під умовною назвою Мігрант, спрямовані на запобігання і протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері. І в рамках операції Мігрант виявлено понад 2400 порушників міграційного законодавства”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спільними діями територіальні органи і підрозділи ДМС і НПУ виявили і прийняли рішення про примусове повернення 2191 мігранта, 196 іноземців були розміщені в пунктах тимчасового перебування іноземців і осіб без громадянства, 672 – заборонений в’їзд в Україну, також було прийнято 227 рішень про примусове видворення мігрантів.

За порушення міграційного законодавства майже 5,5 тисячі іноземців і громадян України були притягнені до адмінвідповідальності.

Як повідомлялося, Державна прикордонна служба за перші півроку поточного року затримала 1432 нелегальних мігрантів, що на 22% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*