Львів’янам радять на травневі свята їхати на Шацькі озера

23.04.2017 / Новини

Усі львів’яни діляться на два типи: ті, які у довгі травневі вихідні садять бульбу, і ті, які їдуть подорожувати. Якщо ви належите до другої категорії, то цей текст для вас.

Було б дивно писати про бюджетні подорожі й ні разу не написати про найбюджетнішу країну Європи – Україну. І якщо в іноземних туристів виникають певні інфраструктурні труднощі, ускладнені незнанням кирилиці, то нашого туриста «Укрзалізницею» не налякати, – повідомляє Львівська газета.

Україна – надзвичайно цікава країна для мандрівника: тут і гори, і моря, різноманітні традиції, архітектура та стилі, села, міста й смачна їжа. І що найголовніше: все змінюється від регіону до регіону. Україна настільки велика й різноманітна, що тяжко вибрати, куди прокладати маршрути.

Ідей дуже багато, проте серед них є і Шацькі озера.

До водойм у львів’ян особливі сентименти – з тої простої причини, що жодної пристойної у місті Лева нема. І хоча початок травня – не найкращий час для старту купального сезону, але для прогулянок – цілком підходить. Найпростіший варіант з’їздити до сусіднього Тернополя, прогулятися навколо озера в центрі міста й випити там свіжозвареного «Опілля».

Інший варіант – Шацькі озера. У нас їх традиційно вважають такою собі альтернативою морю, але на початку травня Шацьк виглядає зовсім інакше – людей нема, природа розквітає – майже як у казці. Комарів, до речі, на відміну від людей, багато, запасайтеся репелентами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*