Луцькі патрульні завітали до інтеграційного центру на Любомльщині (фото)

03.08.2016 / Новини

У вівторок, 2 серпня інспектори патрульної поліції зустрілись з дітьми, які зараз перебувають в інтеграційному центрі «Замлиння» у Любомльському районі.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Facebook.

Полісмени говорили з підлітками про особисту безпеку, демонстрували своє екіпірування, показували прийоми самооборони.

Також розповідали про випадки, які трапляються на службі, а вони щоразу інші та дуже цікаві. Адже патрулюють зараз у Шацькому районі, де багато відпочивальників, тож щодня доводиться стикатись з нетверезими водіями, порушниками громадського спокою, хуліганами, розбороняти бійки, затримувати зловмисників.

Як завжди, було спільне фотографування та подарункові брошурки «1000 і поворот», «Підліток і закон».
«Дуже важливо, щоб ви розуміли свої права, щоб могли захистити себе в будь-якій ситуації, щоб знали, що новій поліції можна довіряти», — наголошували патрульні.

Протягом тижня в інтеграційному центрі «Замлиння»  для 40-ка дітей (дітей загиблих героїв, бійців АТО, переселенців і студентів Любомльського коледжу) триває насичене тижневе дозвілля під опікою волонтерського проекту «Мeцeнaти для сoлдaтa» та отця Яна Бураса — директора центру.

В його рамках – знайомство, презентації, екскурсії, цікаві майстер-класи та розвиваючі ігри; обмін інформацією про польську та українську культуру, традиції та кулінарію; перегляди фільмів, арт-майстерня, спілкування з цікавими людьми, спортивні змагання, поїздка на Шацькі озера та ще багато інших сюрпризів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*