Лукашенко пригрозив ввести санкції проти України

14.11.2020 / Новини

Олександр Лукашенко розкритикував Київ за позицію щодо президентських виборів у Білорусі і пригрозив ввести санкції проти України.

Раніше Україна мала намір ввести санкції проти Білорусі після прийняття рішення ЄС, але про конкретні санкції Київ не повідомляв, – пише Кореспондент.

“Ці виляння вашого Президента Зеленського – це ганебне підігрування Євросоюзу й Америці. От не ввели б вони санкції проти нас, і Володя Зеленський би на це не пішов. А ввели, махнули – і він побіг слідом. Це недостойна позиція, це приниження українського народу як мінімум”, – заявив Лукашенко.

При цьому Лукашенко зазначив, що не знає, які саме санкції ввів проти білоруської влади Київ. “Коли ви мені нагадаєте – я можу сказати, наскільки це нам небезпечно”, – додав він.

Лукашенко також повідомив, що в Росії постійно його запитують, чому український кордон з Білоруссю не зачинено.

“І ви проти нас санкції вводите? Так отямтеся ви! Дивіться, щоб ми не закрили кордон для товарів з української території. І ви взагалі не зможете не тільки на наш ринок поставляти продукцію, а й переробляти в Білорусі українську продукцію і поставляти на всі ринки, перш за все на євразійський ринок”, – заявив він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*