Любомльський суд призначив покарання водію вантажівки, яку затримали з «лівою» деревиною

04.01.2020 / Новини

Як раніше повідомлялось, працівники лісової охорони спільно з правоохоронцями 5 грудня у селі Куснища затримали автомобіль з краденою деревиною.

Зі слів начальника відділу охорони й захисту лісу ДП «Прибузький лісгосп» Дмитра Шахраюка, під час проведення рейду у поле зору потрапила підозріла вантажівка «ДАФ».

Коли її зупинили, то у тентованому  кузові виявили декілька дубових колод невідомого походження, без товарно-транспортної накладної та спеціальних бирок.Загальний об’єм деревини — близько 6 кубометрів, ринкова вартість — орієнтовно 36-37 тисяч гривень.

Любомльський районний суд призначив покарання власнику вантажівки. Про це йдеться у єдиному державному реєстрі судовових рішень.

“Накласти арешт на вилучений 05.12.2019 року під час проведення огляду місця події по вулиці Шкільній в селі Куснища Любомльського району Волинської області і належний автомобіль «ДАФ», заборонивши власнику (володільцю) розпоряджатися вказаним майном.

Накласти арешт на вилучені 05.12.2019 року під час проведення огляду місця події по вулиці Шкільній в селі Куснища Любомльського району Волинської області 11 (одинадцять) колод деревини породи «дуб» різних діаметрів від 32 до 54 мм, довжиною від 2,6 до 4,6 метрів, загальною кубомасою 6,86 метрів кубічних, заборонивши власникам (володільцям) розпоряджатися вказаним майном та його використовувати”,  —  йдеться в ухвалі суду від 18 грудня 2019 року.

“У задоволенні клопотання про арешт свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу відмовити.

Накладення арешту на транспортний засіб без позбавлення права користування та відмова в арешті документів є підставою для їх повернення особі, в якої вони були вилучені”, — зазначено у підсумку ухвали.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*