Любомльський ліцей взяв участь у обласному святі професійної освіти

04.06.2019 / Новини

В четвер, 30 травня, у місті Луцьку на Театральному майдані проходило свято професійної освіти області, учасниками якого були 20 навчальних закладів, в тому числі і Любомльський ліцей.

З вітальним словом перед усіма виступили : голова Волинської ОДА Олександр Савченко, начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, – повідомляє на своїй сторінці у Facebook Оксана Мохнюк.

У рамках свята проводилась ярмарка-продаж продукції власного виробництва, святковий концерт, різноманітні майстер-класи.

Особливим попитом серед споживачів нашої продукції користувались столярні, кондитерські та швейні вироби, виготовлені учнями ліцею.

У концертну програму свята був включений виступ ансамблю «Перевесло» (керівник Андрій Залевський). Дівчата з задоволенням познайомились з хлопцями з ансамблю Старовижівського професійного ліцею, зробили фотографію на пам’ять з учасником телевізійного проекту «Голос країни. Діти» Ярославом Карпуком.

Приємно, що наш навчальний заклад гідно представляє себе на обласному рівні. Як свідчення цього – нагороди від управління освіти, науки та молоді за зайняте ІІ місце за підсумками роботи з художньо-естетичного виховання учнівської молоді, диплом агітаційно-просвітницькому гурту «Лицедії» та подяка від Волинського обласного центру зайнятості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*