Любомльським студентам провели Skype-співбесіду з директором швейної фабрики

28.01.2020 / Новини

У межах освітнього проєкту «Успіх в дії» 27-го січня відбулася Skype-співбесіда студентів та викладачів Любомльського професійного ліцею з представником ТОВ «Швейна фабрика».

Захід проходив з ініціативи Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та підтримки фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського центру зайнятості.

“У зв’язку з тим, що на місцевому ринку праці відсутні вакансії за професією «кравець», шукаємо можливості зайнятості для випускників за межами району”, – інформують у службі зайнятості.

Так, директор ТОВ «Швейна фабрика» Оксана Новицька розповіла про специфіку роботи на підприємстві, умови оплати праці, в тому числі за понаднормові години роботи, зазначила, що іногородніх працівників перших пів року забезпечують безкоштовним житлом.

Skype-співбесіда з роботодавцем пройшла успішно і обидві сторони діалогу оцінили зручність такого спілкування. Студенти отримали відповіді на питання щодо практики та умов роботи. Оксана Богданівна, у свою чергу, запросила третьокурсників на проходження практики та у подальшому на роботу.

“Сподіваємось, що впровадження інноваційних підходів в роботі служби зайнятості, зокрема застосування нових форм самопрезентації шукачів роботи в режимі онлайн (відео резюме) та скайп-співбесід набуватиме ще більшої популярності та приноситиме ефективні результати”,- додають у повідомленні в службі зайнятості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*