Любомльським безробітним розповіли про виборчі права

19.03.2019 / Новини

14-го березня  головним спеціалістом відділу “Любомльське бюро правової допомоги” Володимир-Волинського МЦ з надання правової допомоги Тетяною Сидняк проведено семінар з питань забезпечення виборчого права переселенців, які перебувають на обліку у Любомльській районній філії Волинського обласного центру зайнятості, як безробітні.

Захід проведено у рамках проекту в рамках інформаційної компанії “Я маю право голосу!”, – йдеться на Facebook-сторінці Любомльської районної філії ВОЦЗ.

Учасників семінару поінформовано про можливість перевірки своїх даних у Державному реєстрі виборців, а також про те, що необхідно робити у випадку відсутності такої інформації, або коли вона представлена невірно.

Як внутрішньо переміщеним особам тимчасово змінити місце голосування, подавши заяву до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем перебування в день виборів та пред’явити тільки паспорт громадянина України. А також порядку голосування, відповідальність за порушення законодавства про вибори Президента України.

На завершення заходу серед присутніх розповсюджені буклети про систему безоплатної правової допомоги.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*