Любомльські рятувальники зустрілися з вихованцями Головненської школи-інтернату

28.10.2019 / Новини

Рятувальники Любомльського райвідділу УДСНС систематично здійснюють пізнавально-роз’яснювальні заходи, спрямовані на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності. Одним з дієвих методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

У понеділок, 28 жовтня рятувальники провели такий пізнавальний захід для вихованців Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, відповіли на питання дітей. Йшлося про небезпеку під час використання відкритого вогню при відпочинку в лісі,  було наголошено на правилах поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я.

Також рятувальники нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі, правила поведінки під час осінньо-зимового періоду, заборону використання небезпечних піротехнічних предметів.

В свою чергу, керівництво закладу підкреслило, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє молоді поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності. Вихованцям закладу було вручено відповідні листівки з правилами життєдіяльності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*