Любомльські рятувальники провели інформаційний рейд у храмах

14.06.2019 / Новини

У четвер, 13-го червня, працівники Любомльського райвідділу УДСНС інструктажі з Благочинними Любомльської округи та обслуговуючим персоналом релігійних громад задля попередження виникнення пожеж у церквах під час підготовки та  проведення Дня Святої Трійці.

Під час зустрічей співробітники Служби порятунку розповіли основи пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в літній період. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж в культових спорудах (церквах) та дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення релігійних свят і під час перебування прихожан у церквах.

Також фахівці нагадали правила безпечного користування електричними приладами, наголосили на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників, на недопущенні перенавантаження електромережі та дотриманні правил використання  відкритого вогню, зокрема свічок.

По закінченні заходу були вручені листівки на протипожежну тематику з основними правилами безпеки життєдіяльності для ознайомлення громадян.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*