Любомльські рятувальники перевірили пожежну безпеку у готелях

05.09.2019 / Новини

Працівники Любомльського райвідділу УДСНС проводять позапланові перевірки за дотриманням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у місцях масового перебування людей, передусім у готелях, закладах відпочинку і оздоровленнях.

Зокрема, 4 вересня було перевірено готель «Євро» у місті Любомль та готель «Ягодин» в с. Старовойтово.

При здійсненні превентивних заходів фахівці служби порятунку приділяють особливу увагу перевірці стану шляхів евакуації та їх відповідного оснащення засобами аварійного освітлення, справності протипожежних систем водопостачання, систем виявлення вогню та диму в приміщеннях, електричних мереж та засобів грозозахисту, стану дотримання в будівлях протипожежного режиму та укомплектованість первинними засобами пожежогасіння.

Під час перевірок інспекторський склад в обов’язковому порядку проводить для персоналу готелів інструктажі з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок пожеж, надзвичайних ситуацій чи некласифікованих подій.

За результатами перевірок керівникам закладів вручають приписи для усунення навіть найменших порушень правил пожежної безпеки, що можуть призвести до пожежі чи створити перепони для безпечної евакуації людей у випадку лиха.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*