Любомльська ОТГ оголошує конкурс на автобусний маршрут

10.03.2020 / Новини

Любомльська міська рада оголошує конкурс оборотного рейсу на приміському автобусному маршруті № 2, що проходить у межах території Любомльської ОТГ: Скиби — Бірки —Любомль.

Про це йдеться на Facebook-сторінці самоврядного органу.

Функції організатора конкурсу виконує відділ економічного розвитку, регуляторної діяльності та комунального майна виконавчого комітету міської ради та відділ кадрово – правового та організаційного забезпечення діяльності ради.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає документи, визначені статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3.08.2008 № 1081, за формою згідно з додатками 1-4:

  •  Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
  • Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті.
  • Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту.
  • Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу).

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах) з позначкою №1 (з документами для участі у конкурсі) та № 2 (з документами, що містять інформацію про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент) .

З умовами конкурсу, затвердженими рішенням виконкому Любомльської міської ради № 128 від 16.10.2019р, можна ознайомитись на веб-сайті міської ради за посиланням http://lubomlmisto.in.ua/ в розділі /транспорт/, /пасажирські перевезення.

Прийом документів та отримання необхідної інформації про об’єкт конкурсу та отримання необхідних бланків проводиться за адресою: м. Любомль, вул. Української Армії, 2 відділ економічного розвитку, регуляторної діяльності та комунального майна виконавчого комітету міської ради, телефон для довідок 2-39-18 електронна адреса: lubomlmisto@ukr.net. (режим роботи – 8 год.00 хв. – 17 год.15 хв. по понеділках – четвергах, 8 год.00хв. – 16 год.00хв. – по п’ятницях).

Термін подання документів по 30 березня 2020 року включно.

Конкурс буде проводитись 14 квітня 2020 року о 10 год.00 хв. за адресою: м. Любомль вул. Української Армії, 2. Участь у конкурсі безкоштовна.

Детальніше ТУТ.

1 Коментар Любомльська ОТГ оголошує конкурс на автобусний маршрут

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*