Любомльська чи Вишнівська ОТГ: куди увійде Хворостівська сільрада

11.03.2020 / Новини

До сьогодні так і не відомо з якими ОТГ об’єднаються три сільські ради Любомльського району.  Одна із них Хворостівська, до складу якої входить село Руда, попередньо дала згоду на доєднання до Любомля.

Про це пише Наше життя.

Необхідну документацію затвердили ще два роки тому, направили в Кабінет Міністрів України і чекали відповідного рішення Уряду. Натомість вже на початку цього року жителям сільради оголосили, що вони «йдуть» до Вишнева. Не розуміючи, що відбувається, вчора ввечері у Руді зібралися на збори селян, щоб обговорити всі деталі.

Прояснити ситуацію могли сільські депутати, адже вони ймовірно голосували за відповідне рішення. Але жоден із них на зібрання не прибув, як власне і голова сільради. Людей цікавило «Хто і чому змінив рішення про об’єднання з Любомльською ОТГ і чому з ними це питання не обговорювалося?».

Відповіді чи будь-яких здогадок присутні на зборах так і не почули. Тому вирішили збори провести повторно, в неділю, запросивши на них місцевих депутатів, голів Хворостівської сільради, Вишнівської та Любомльської ОТГ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*