Любомльчанка перемогла на всеукраїнському творчому конкурсі

21.03.2020 / Новини

Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

За підсумками журі учениця Любомльського загальноосвітнього закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Анна Склянчук здобула перше місце у номінації «Науково-пошукова робота» (робота «Волинськими стежками по життю Лесі Українки») та три подяки у номінаціях «Декламація», «Аудіовізуальний твір» та «Вокал», – пише Район Любомль.

«Участь у конкурсі я беру уже протягом п’яти років. Для мене Леся Українка – незламність духу, любов до рідного краю. І мені болить Україна… Цьогоріч я традиційно взяла участь майже у всіх номінаціях. На цей конкурс я підготувала вісім робіт з допомогою моїх наставників – вчительки української мови та літератури Лідія Хомич, вчителів історії Ірини Козачук та Григорія Кривдіка», – говорить Анна.

На жаль, щорічне нагородження в місті Чернівці скасували у зв’язку з ситуацією, що склалася у світі.

Голова оргкомітету конкурсу «Змагаємося за нове життя» Тетяна Захарова: «Анна Склянчук вже стільки років цілеспрямовано займається вивченням творчості Лесі Українки. Дивують її всебічні вміння. Школярка розвивається й працює над собою та досягає гарних результатів у своїй творчості, вона пише вірші, співає, декламує, проводить дослідження».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*