Любомль: біля пам’ятної стели вшанували Героїв, в адмінприміщенні пройшли урочистості

28.06.2019 / Новини, Статті

Напередодні знаменної дати Дня Конституції,  27 червня, в залі засідань районної ради відбулося урочисте зібрання і святковий концерт за участю керівників району, управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, трудових колективів установ, організацій та громадськості.

Під звуки Державного Гімну України розпочалися святкові урочистості, повідомляють на сайті Любомльської РДА.

До присутніх з словами вітань звернулися голова районної державної адміністрації Олександр Устименко та голова районної ради Микола Сушик.

Вітаючи учасників зібрання керівники району акцентували увагу шанувати символи нашої державності, шанувати Основний Закон України, який засвідчує, що Україна – це вільна, незалежна й демократична країна.

«Конституція для кожної країни – це як паспорт держави, як паспорт для кожного громадянина. Це те, що зміцнює нашу країну, сприяє її політичному єднанню, її соціально-економічному розвиткові.

І якщо ми поважаємо себе, свій народ, свою мову і культуру, то це означає, що ми маємо поважати й державне законодавство, навіть якщо воно потребує вдосконалення», – зазначив голова райдержадміністрації Олександр Устименко.

Справжня святкова атмосфера заходу звучала у концертній програмі, яку підготували артисти народного-аматорського хору ветеранів «Осіннє золото».

У їхньому виконанні прозвучали пісні «До тебе Україно!», «Мій волинський краю», «Гей ви браття козаченьки», «Ой у полі озеречко»

По завершенню з нагоди 23-ї річниці Конституції України керівники району та учасники зібрання поклали квіти до пам’ятної стели «Герої на вмирають».

Святкування Дня Конституції України у ці дні проходить і центрах об’єднаних територіальних громад та населених пунктах району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*