До ліцеїстів Любомля завітали потенційні роботодавці (ФОТО)

22.09.2017 / Новини

Днями відбулася зустріч роботодавців зі сфери ресторанного бізнесу району з учнями випускних груп Любомльського професійного ліцею, які здобувають професії «кухар», «бармен, офіціант». 

Директор ліцею Володимир Дутко сказав, що кожен із присутніх в залі учнів за час навчання отримав немалий багаж знань, умінь та навиків. Це повинно стати запорукою успішного працевлаштування.

Про це інформує Любомльський районний центр зайнятості на сторінці у Facebook.

Запрошені керівники, представники закладів громадського харчування району презентували свої підприємства, тож майбутні випускники можуть визначитися з місцем проходження виробничої практики з подальшим працевлаштуванням, поспілкуватися з роботодавцями.

Під час зустрічі роботодавці вручили учням випускних груп запрошення на проходження виробничої практики в їх закладах та гарантували працевлаштування після закінчення навчання.

На завершення заходу директор Любомльського РЦЗ Юрій Ліпич наголосив, що професії сфери громадського харчування завжди затребувані на ринку праці району. В свою чергу роботодавець хоче бачити працівника, який має відповідну професійну підготовку, хоче та може працювати.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*