Лісівників Шацького району вітають з професійним святом

15.09.2016 / Новини

Сергій Сидорук, перший заступник голови райдержадміністрації, привітав лісівників із професійним святом.

У привітанні, зокрема, йдеться:

«Ліс – ось справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

Шановні працівники лісового господарства! Ваша нелегка і відповідальна праця спрямована на охорону, збереження та раціональне використання одного з найбільших природних багатств – лісу, найціннішого сировинного джерела і потужного екологічного фактору.

З нагоди професійного свята – Дня працівника лісу щиро бажаю вам – досвідченим фахівцям, справжнім знавцям своєї справи, а також усім, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, нових вагомих трудових успіхів та досягнень!»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*