Лікарі розповіли, чому мед треба їсти з корицею

01.12.2018 / Новини

Мед і кориця під час поєднання підсилюють властивості один одного.

По-перше, цілющий еліксир з меду і кориці сприяє зниженню ваги при відмові від оброблених продуктів, цукру, харчових виробів з білого борошна. Дослідження показали, що мед і кориця знижують рівень “поганого” холестерину, – інформує радіо Максимум.

Кориця знижує рівень цукру в крові і підвищує чутливість до інсуліну. Такі нейродегенеративні захворювання, як хвороба Альцгеймера і Паркінсона можуть бути сповільнені за допомогою споживання кориці і меду.

Кориця пригнічує білки, які накопичуються в головному мозку і захищає нейрони та інші функції мозку, які є ознаками захворювань.

Кориця з медом зміцнює імунітет, дарує гарний настрій, допомагає організму справлятися з несприятливими явищами і сприяє зниженню ваги. Це поєднання також корисно під час простудних захворюваннях, запальних захворюваннях суглобів і проблем з травленням.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*