Лікарі прокоментували стан потерпілої в ДТП, що сталась у Шацькому районі

03.04.2016 / Новини

Генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель прокоментував стан потерпілої після ДТП, що сталась у селі Затишшя Шацького району.

Раніше “Кордон” повідомляв, що у Шацьку автомобіль збив 21-річну дівчину.

Аварія сталась 31-го березня близько 15.00 години дня. У результаті ДТП постраждала жителька с. Затишшя, дружина священика. Медики діагностували в неї політравми, внутрішню кровотечу, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки та травматичний шок.

Як коментує Володимир Дибель, потерпіла потрапила до лікарні у надзвичайно важкому стані та без свідомості. За її життя боролись чи не усі працівники хірургічного відділення Любомльської лікарні, оскільки медики робили усе заради порятунку життя пацієнтки.  Спочатку постраждала знаходилась на апараті штучної вентиляції легень, проте вже може дихати самостійно.

Стан потерпілої важкий, проте стабільний. На цей час вона знаходиться в обласній реанімації.

 

1 Коментар Лікарі прокоментували стан потерпілої в ДТП, що сталась у Шацькому районі

  1. Персонал відділення хірургії не займався потерпілою.Все навантаження лягло на плечі працівників відділення реанімації,які з честю вийшли з важкої ситуації.Пацієнтка з покращенням була доставлена в обласну лікарню.
    Працівники віділення реанімації не вимагають,щоби їм співали дифірамби.Це наша робота.Але як же важко дибелю вичавити з себе слова подяки праціввникам відділення анестезіології-реанімації і сказати правду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*