“Кинули, як лоха”, – Янукович дав чергову прес-конференцію

06.02.2019 / Новини

Він постійно пише листи європейським лідерам, але відповіді не отримує.

Екс-президент України Віктор Янукович розповів, що в Росії йому живеться нормально, він вільно пересувається країною і може виїжджати за кордон, а в базі Інтерполу його нема, – пише ТСН.

Про це він сказав 6 лютого на прес-конференції у Москві у відповідь запитання українського журналіста Романа Цимбалюка, чи не тримають його у РФ в полоні, адже усе, що каже екс-президент України про церкву, війну і вторгнення до Криму і на Донбас повторює слова Путіна.

Журналіст також попросив Януковича пригадати 21 лютого 2014 року, коли він підписав угоду з європейськими партнерами проврегулювання кризи в Україні, яке росіяни відмовились підписати.

Тоді, за словами Януковича, представник Росії Володимир Лукін запитав його: “Невже ви справді вірите, що ці угоди будуть виконані?”.

Як переконує президент-утікач, він повірив, але його “обдурили, зрадили, або як кажуть просунуті українські політики, кинули як лоха”. Він постійно пише листи європейським підписантам угоди, але ніхто йому не відповідає.

Янукович зазначив, що йому невідомо, що за день до цього, 20 лютого Путін віддав команду окупувати Крим.

“У мене є інформація, яка викладена моїми адвокатами у формі доказів, як відбувалися ці події”, – сказав Янукович. Водночас, за його словами, 21 числа європейці підписали з ним угоду, і того ж дня “озброєні молодчики захопили Адміністрацію Президента, Кабмін, Верховну Раду”, а європейські країни це схвалили.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*