Кварцяний назвав Любомльську районну федерацію футболу найгіршою на Волині

10.08.2016 / Новини, Спорт

Аби оцінити стан футбольних полів, підготовку стадіонів та ознайомитись із основними проблемами районних клубів представники Футбольної федерації Волині влаштували турне  районами області.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Як зазначив Президент Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний, такі візити — можливість сконцентрувати свої зусилля на проблемах, що не дають розвиватись футболу на місцях. З його слів чимало районних футбольних осередків залишаються без підтримки влади.

Чимало проблем виявилось в Ковельському та Володимир-Волинському районах. Але найгірша ситуація, на думку Віталія Кварцяного, у Любомльській районній федерації футболу.

«Гірше, ніж там, немає ніде. Я приїздив на стадіон, на поле. Мені цікаво побачити голову райдержадміністрації: яка ідея в них, ідеологічність в їхньому робочому процесі???» – розповів Віталій Кварцяний.

3 Коментарів Кварцяний назвав Любомльську районну федерацію футболу найгіршою на Волині

  1. Все правильно Кварцяний сказав!!! Теперішньому голові райдержадміністрації ПАРХОМУКУ футбол і спорт взагалі непотрібний в районі,а працівникі відділів які пов’язані зі спортом даремно в кабінетах протирають штани.

  2. Ганьба. Якщо не розвивати спорт в Любомлі, то буде розвиватися тільки алкоголізм та наркоманія.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*