Культурно-мистецький Володимир: Наталія Бутенко про фестивалі, заходи та дійства

Культурно-мистецький центр міста Володимир-Волинський, попри карантин та обмеження на проведення заходів, перейшов у онлайн-режим роботи. Про це під час ефіру у студії видання «КОРДОН» розповіла очільниця КМЦ Наталія Бутенко.

За її словами, як і решта організації, культурно-мистецький центр на період карантину відмовився від проведення публічних заходів. Тим не менше, вони не полишили справу і продовжують будувати плани по проведенню дійств в подальшому.

«Наше місто справді є культурним у плані організації свят, адже тут відбувається багато фестивалів і заходів, до яких долучається багато організацій. Це дуже приємно і воно насправді є культурним. Ми займаємось як традиційними, так і нетрадиційними заходами, аби охопити найбільшу кількість населення різного віку, проводимо неформальні заходи і організовуємо покази фільмів під відкритим небом», – розповідає Наталія Бутенко.

Цьогоріч керівниця культурно-мистецького центру подала власний проект на бюджет участі.

«Бюджет участі це дуже хороший проект і реальна можливість мешканцям зробити для свого міста щось краще. В цьому році я мала особистий досвід і подавала проект. Він наразі на утриманні, але я ще сподіваюсь що він буде реалізований. Це невеликий проект і не такий гіперкреативний. У нас є Залізничний вокзал і вулиця Шевченка, яка поєднує його з центром міста. Це дуже автентична вуличка, але на ній ще поки немає такої інфраструктури. Тому мені хотілося б там, як мінімум, встановити лавочки, дитячий майданчик і шахматний стіл, щоб людям, які там гуляють по пішохідній зоні і маленькій лісопосадочці, можна було сісти відпочити, поспілкуватись з друзями і гарно провести час», – поділилась планами Наталія Бутенко.

За її словами, у Володимирі-Волинському є куди піти і є на що подивитись, але потрібно розвивати усе далі в тому ж напрямку.

«Наш Володимир-Волинський насичений різноманітними святами і головне встигати їх відвідувати. Треба рохширювати цей напрямок, робити більш професійно з більшою матеріальною базою і залучати ще більше людей. Потрібно розвивати те що є», – зауважила очільниця КМЦ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*