Крім авіатранспорту з вакциною, над Любомльщиною курсують ще одні літаки

29.11.2016 / Новини

На Любомльщині з 24-го листопада проводиться вакцинація проти сказу диких м’ясоїдних тварин з використанням авіатранспорту. Через погодні умови довелось призупинити процес. Проте чиїсь літаки все ще курсують в небі.

Робота проводиться із використанням авіатранспорту, який обладнаний системою GPS і системою рівномірної реєстрації викидів вакцини, по всій території району.

Жителі Любомльщини неодноразово в соцмережах зазначають, що помічають літаки і вночі. Тож їх цікавить, чи справді вакцинацію здійснюють навіть у темряві.

До того ж, на вихідних, 26-27-го листопада, можна було почути гул літаків навіть о 20 та 22 год. Хоча, за інформацією Управління Держпродспоживслужби в Любомльському районі, в ці дві доби процес вакцинації не відбувався взагалі.

“Щодня о 8 год ранку льотчики беруть дозвіл на зліт у авіадиспетчерів зі Львова. Вже ось дві днини здійматися у простір було заборонено у зв’язку з погодніми умовами. Хоча вакцинація ще повинна тривати 10-12 днів. У темну пору ніхто брикетів не розповсюджує”, – пояснив Микола Вавриш, виконуючий обов’язки начальника управління Держпродспоживслужби у Любомльському районі.

То чий ще авіаранспорт ширяв в повітряних просторах Любомльщини й з якою метою можна лише здогадуватись.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*