Користувачі Facebook повідомляють про страшенні затори на «Ягодині»

04.01.2018 / Новини

Подорожуючі у соцмережі обурюються обслуговуванням на ПП “Ягодин”.

Так, лучанка Ольга Дорошенко у своєму Facebook написала, звертаючись до представників різних рівнів влади: «Хто в курсі, що у нас знову на Ягодині робиться?! Кінець-кінцем, у країні є влада, поліція, нацгвардія? Прикордонники? Військові, на крайній випадок?!».

У коментарях  користувачка додала: «Забили все. Легкові протиснутися в один ряд (ті, що в’їхали), автобуси на виїзд не можуть потрапити до шлагбаумами фізично. Армагеддон».

Крім того, киянка Ярослава Токар у спільноті “Митниця Ягодин” висловила обурення щодо роботи польських митників.

“Якщо говорити про настрій, він вщент зруйнований великою системою міжнародних відносин, що носить назву “безвіз “. Якщо говорити про перспективи, то ми, незважаючи на супер довготримання нашого автобуса із дітьми на польському кордоні, брутальне відношення поляків до українських дітей, перериті речі, розібрані різдвяні подарунки та перерізані коробки з дитячими харчами та книгами, маємо великі надії та віру у все таки здійснення дитячих мрій! Із українською піснею ми мандруємо до Латвії, Фінляндії, Литви та Швеції. Ми готуємося до теплих зустрічей із нашими друзями, ми хочемо сказати Санта-Клаусу про те, що хочемо гідності щодо України, поваги від іноземних партнерів і миру великій українській родині”.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*