Почни з малого! Наведи порядок у населених пунктах разом із КОРДОНом

11.04.2016 / Новини

11 квітня стаття журналістів КОРДОНу посприяла прискоренню благоустрою вулиці Незалежності у Любомлі.

Ще вчора, 10 квітня, на сайті було опубліковано матеріал Любомльські “фішки”: де комунальник не зможе, там ялинка допоможе, в якому журналісти прокритикували оперативність комунальників та байдужість людей.

Почалося все з того, що на вулиці прорвало водогін. Тиждень сюди, щоб вирішити проблему, добиралися комунальні служби.

Полагодивши систему, робітники  встановили ще й унікальну конструкцію для попередження нещасних випадків. На свіжозаритому котловані, який утворився під час ремонтних робіт, вони посадили ялинки.

Дерева, розташувавшись посеред дороги, виконували роль “стражів”, аби хтось випадково не провалився під землю, майже два місяці.

Журналісти КОРДОНу опублікували статтю про це. Мовляв, добре що хоча б ялинки попереджають про ймовірність “пірнути” у дорогу, але краще б нормально завершили роботу та прибрали дерева з проїжджої частини.

Вже нині вранці дерев посеред вулиці не було. Лише “ялинкові прикраси” (торбинка, тапочок та пляшки) доповнювали пейзаж палиць, що валялись попід огорожею.

Про місце, де стояв міні-ліс, свідчить лише осипана хвоя. Сьогодні тут, після ремонтних робіт, проїхались перші автомобілі. Не провалились. Журналісти перевірили ділянку особисто – зробили надійно. Принаймі під масою людини земля не обсувається вниз.

Ось так, те, чого люди  не могли зробити впродовж двох місяців, завершили за ніч. Якби ще й позабирали сміття, то КОРДОН взагалі б “Знак якості” вручив.

Про проблемні місця вашого населеного пункту надсилайте листи на електронну пошту КОРДОНу: kordon.in.ua@gmail.com

I

IF

IF

IF

IF

1 Коментар Почни з малого! Наведи порядок у населених пунктах разом із КОРДОНом

  1. Кордон супе розворошив цих ледащих чиновників та виконавців проблеми. Заму Оніщуку плюсик за реакцію на критику в бік комунальників. Можливо за допомоги журналістів Кордону мерія і почне наводити благоустрій в місті. Кордону 12 балів. Міській раді 5 балів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*