Контрактник із Пульма – один із кращих бійців артилерійського підрозділу

03.06.2019 / Новини

У Шацькому райвійськкоматі отримали лист, в якому командир дивізіону зазначає про те, що житель села Пульмо – один із кращих військовослужбовців підрозділу. 

До Шацького райвійськкомату надійшов лист-подяка від командира зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А1008, підполковника Сергія Чембулаткіна, в якому йдеться про контрактника із Пульма – інформує Район.Шацьк.

«Командування зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А 1008 висловлює подяку за ту роботу, яка проводиться з патріотичного виховання серед жителів Шацького району.

В цей важкий для держави час, коли сепаратисти з допомогою російських найманців не залишають спроб захопити частину України, військовослужбовцями Збройних сил України робиться все можливе для захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Повідомляємо, що серед кращих військовослужбовців підрозділу є ваш земляк Гвоздецький Василь Володимирович, який проживає в с. Пульмо.

Василь Гвоздецький сумлінно і чесно виконує свій військовий обов’язок, своєю поведінкою надає іншим військовослужбовцям приклад зразкового виконання службових обов’язків та отримує подяки з боку військового керівництва нашого підрозділу,» – йдеться у листі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*