Контрабанда по-волинськи: цигарки ховають навіть… у волоссі (ВІДЕО)

26.04.2017 / Новини

25-го квітня на телеканалі “1+1” у програмі “Секретні матеріали” вийшов сюжет про контрабанду на українсько-польському кордоні. На прикладі Володимира-Волинського показали,  як в прикордонних містечках процвітає незаконна торгівля підакцизними товарами.

Журналісти центрального телеканалу провели розслідування та показали схему перевезення контрабандних товарів із Волині до Польщі.

“З Володимира-Волинського через кожні 30-40 хвилин відправляються автобуси. Близько тисячі людей за добу перевозять на собі в Польщу біля двох-трьох тисяч блоків цигарок “, – розповідають журналісти.

Деталі – у сюжеті:

Як пише видання “БУГ”, люди почали активно обговорювати цю тему.

Український джазовий бард-піаніст та активіст Володимира-Волинського Сергій Шишкін висловив свою думку стосовно цієї ситуації.

“Стрічка гуде. Знову троє загиблих у Авдіївці. А моє містечко образилось на передачу про нього. Що воно, бачте, контрабандне. Одні гинуть за Україну. Інші їх підтримують. І ті, і ті лохи. А всі нормальні возять “контрабас”. Бо нема робочих місць. І да, за 3000 тисячі зарплати теж працюють лохи. Вчителі, скажімо. Які вчать дітей тих, хто возить “контрабас”…”, – зауважив він.

“До цього дна ми йшли десятки років. Вирізані заводи, знищені сировинні бази, втрачений кадровий потенціал. Десь там у середині 2000 людям показали новий шлях : возити крам через кордон. Влада дала людям можливість возити цигарки і горілку, а люди не задавали чиновникам питання про інвестиції, використання бюджетних коштів і т.д. От тільки усе має початок і кінець і час перекиду закінчується. Схоже Володимир стоїть на порозі великих змін”, – висловив своє бачення ситуації Анатолій Сорока.

“Давайте називати все своїми іменами!!! Контрабанда – це злочин! Хоча тільки в Україні – це адмінпорушення. За кордоном за таке садять. А хто займається контрабандою, той злочинець!!! І виходить, що половина Володимира, а то й білше, звичайні злочинці. І у нас ЗЛОЧИННЕ місто!!! А простими словами – БАНДА! І як би мало ми не заробляли, на злочин я точно йти не хочу!!!!”, – зауважив журналіст “Міста вечірнього” Олексій Біянов.

Активіст Володимира-Волинського Валентина Борусевич поділилася своїм баченням ситуації: “Зрозумійте, що люди від безгрошів’я і брак роботи мусять виживати, а до відповідальності потрібно притягувати тих, хто занедбав наше місто і хто створив такі схеми. … може жах і позор, але ті чиновники, які так кажуть в той час їхні дружини їздять так само у ту Польшу. Подвійні стандарти!!!! Тільки бідним людям це позорно робити, а їхнім дружинам можна, бо ж у міській раді мала зарплата. а вона типу чесні і хабарів не беруть і взагалі живуть Божим духом.

“Ну а як народу заробляти,якщо роботи немає ніде,перспектив ніде немає,попробуйте при тому що живете в селі під кордоном заплатити 5-6 к за хати при зарплаті в 2-3к на людину коли в сім’ї 2 працюють,а їсти купити? А речі купити? Ви не думаєте що міняти треба верх а не низ”, – maxim shtojka.

“Канал 1+1!!!! Вам не стидно?! 90% брехні!!!”, – BVV LIVE.

“Ваш журналіст маріонетка,створює репортаж під заказ своїх москальсько-єврейських господарів.цікаво скільки заплатили цьму контрацептиву за репортаж”, – Sergii Prystupa.

Читайте також:

2 Коментарів Контрабанда по-волинськи: цигарки ховають навіть… у волоссі (ВІДЕО)

  1. Подивилась відєомайже більшість матеріалу прибільшена брехня. Люди заробляють мізер і врахуйте ще що потрібно половину відати на хабар.Чому ви не покажите черги.дороги з ямами які не ремонтують а наш вічний мер хоч щось робе і місто не засране мусором

  2. Прості люди на тім виживають.А де обіцяні робочі місця?Людей кинули як сліпих котят.Працювати на 1500-2000грн.на унітаз,померти можна.Що залишається робити?Переступати закон,бо не виживеш.Це не Київ,що зарплати до 1000₴ мінімум,люди получають,це провінція,глухомань,без нормальн.підприємств.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*