Конкурс “Голос громади” округу №19: які здобутки в учасників з Любомльщини (ФОТО)

27.01.2020 / Новини

Три місяці тому ГО ”Нова Ідея” розпочала організацію дитячого вокального конкурсу ”Голос громади”, мета якого була знайти і показати талановитих дітей Волині, і звичайно сприяти їхньому подальшому розвитку.

“Взяти участь у конкурсі зголосилися сім громад: Зимнівська, Устилузька, Поромівська, Любомльська, Вишнівська, Рівненська та Головненська попередньо в них проводили кастинги, де з кожного кастингу відбирали по три учасника. Заголом з 84 претиндентів у фінал пройшли 21″, – повідомляє у соцмережах організатор конкурсу Ярослав Кондисюк.

26 січня у місті Володимир-Волинський в РБК відбувся фінал, оцінювали конкурсантів журі у складі Тетяни Ярошик, Олега Гонтара та Ольги Романюк, саме вони обрали сім номінацій конкурсу та визначили бронзу, срібло та переможця конкурсу”Голос громади”.

Бронзовим призером та сертифікат на суму 1000 грн отримала Дарина Коханська із Зимнівської ОТГ.

Срібним призером та сертифікат на суму 3000 грн отримала Юля Денисюк із Устилузької ОТГ.

Переможець, володар титулу ”Голос громади’‘–  Анастасія Гордієнко із Поромівської ОТГ, яка отримала сертифікат на суму 6000 грн .

Наступні номінації отримали:

– ”Інтернет голосування” Ольга Луцюк
– ”За волю до перемоги” Максим Кратюк (Любомльська ОТГ)
– ”За любов до народної пісні” Цегельнюк Вікторія (Рівненська ОТГ)
– ”За вірність національним традиціям” Петро Макарук (Головненська ОТГ)
– ”За яскравий сценічний образ” Софія Волинець (Любомльська ОТГ)
– ”Креативна сучасність” Дарина Коханська
– ”Приз глядацьких симпатій” Катерина Паюк
– ”Хіт конкурсу” Анна Шевчик (Любомльська ОТГ)

Усі учасники конкурсу”Голос громади” отримали подарунки від спонсорів та організаторів, отримали подяки за участь у фіналі.

“Від імені ГО ”Нова Ідея” я беру на себе зобов’язання: всі 21 учасник 13 червня візьмуть участь у кастингу Всеукраїнського конкурсу ”Червона рута” у місті Луцьку, ми забезпечимо їх доїзд та решту витрат”, – зазначив ініціатор конкурсу Ярослав Кондисюк.

На кастингах в громадах журі обрали по одному кращому учаснику, який разом зі своїм класом поїде у місто Львів у аквапарк”Пляж”. Сертифікат для класу отримати Дарина Коханська, Юля Денисюк, Анастасія Гордієнко, Світлана Головенко (Вишнівська ОТГ), Софія Волинець (Любомльська ОТГ), Валентина Крючковська (Головненська ОТГ) та Богдан Хомік (Рівненська ОТГ).

“Я пишаюся кожним фіналістом і тому всі учасники фіналу поїдуть у місто Львів у аквапарк”Пляж”, – несподівано зауважив організатор “Голосу громади”.

Дякую за чудово проведений фінал ведучому Дмитру Терьохіну та команді ГО ”Нова Ідея”.

Дякую спонсорам: голові ГО ”Реверс” Максиму Клим’юку, ВО ”Батьківщина” в особі Віктора Олійника, торгівельній марці ”Епікур” ПрАТ Володимир-Волинська птахофабрика в особі Аліни Сич, фонду братів Юнаків ”Кращий вибір” в особі Mиколи Юнака, директору ТзОВ ”П’ятидні” Валерію Діброві, ПП Ігорю Павловському, КПІ сервісу в особі Андрія Хілінського та Львівському аквапарку ”Пляж”.

Дякую Володимир-Волинській районній раді за надання приміщення РБК, а також колективу РБК та КМЦ місто Володимир-Волинський за співпрацю, окремі слова подяки ГО ”Мармелад”.

“Тішуся тим що мав можливість показати молоді що вони обирають правильний шлях в житті, і зважаючи на позитивну реакцію людей на цей конкурс ”ГОЛОС ГРОМАДИ” — другий сезон БУДЕ!!!”, – зазначив наостанок Кондисюк.

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*