Компанію Tesla очолить жінка

08.11.2018 / Новини

Головою Рада директорів компанії Tesla обрано Робін Денхолм. Раніше вона була фінансовим директором телекомунікаційної компанії Австралії Telstra.

Відтепер раду директорів очолюватиме колишня фінансовий директор найбільшої телекомунікаційної компанії Австралії Telstra Робін Денхолм, йдеться у заяві прес-служби Tesla, – інформує Авто-24.

“Я вірю в цю компанію, я вірю в її місію, і я з нетерпінням чекаю, щоб допомогти Ілону і команді Tesla досягти стабільної прибутковості та забезпечити довгострокову акціонерну вартість”, – заявила вона.

Зазначається, що поки триватиме період переходу для Денхолм з австралійської компанії до Tesla, її всіляко підтримуватиме Ілон Маск. Крім цього, вона від 2014 року працювала незалежним членом у раді директорів компанії. У прес-службі підкреслюють, що на нову посаду Денхолм заступає негайно.

“Робін має великий досвід роботи в технологічній і автомобільній промисловості, і вона протягом чотирьох років зробила значний внесок як член правління Tesla, допомагаючи нам стати прибутковою компанією. Я з нетерпінням очікую ще більш тісної співпраці з Робін, оскільки ми продовжуємо пришвидшувати появу стабільної енергетики”, – зазначив сам Ілон Маск.

Нагадаємо, що Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) і засновник Tesla Ілон Маск уклали угоду у справі про звинувачення бізнесмена у шахрайстві згідно з якої, він повинен піти з посади голови ради директорів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*