Команда «За майбутнє» виграла на Волині завдяки системній роботі з людьми, – Ігор Гузь

29.10.2020 / Відео, Новини

Лише за виборчу кампанію у вересні-жовтні цього року нардеп Ігор Гузь провів 110 зустрічей у дворах багатоквартирних будинків міст Нововолинськ і Володимир-Волинський. У деяких із них за 6 років роботи у Верховній Раді він був уже вчетверте і вп’яте. А коли запитував у людей майже на кожній зустрічі, коли востаннє з ними зустрічався у їхньому дворі міський голова, то відповідь була такою: ніколи, або років 20 тому.

Про це в ефірі телеканалу Аверс 28 жовтня розповів народний депутат Ігор Гузь, – йдеться на фейсбук-сторінці нардепа.

«Коли говорив на зустрічах, що народний депутат має приймати закони, у мене 211 населених пунктів в окрузі, все ж я вважаю, що повинен йти до людей, спілкуватися з ними на місцях. При цьому, я не кажу їм, що ми вирішуємо зараз питання ваших дахів. Але це комунікація і люди це дуже цінують. Ми – нардепи від Волині – постійно серед людей», – зауважив парламентар.

До того ж, розповів нардеп, у фейсбуці триває дискусія про залучення ресурсів у передвиборчу кампанію. З його слів, так, гроші грають роль, бо це зовнішня реклама, але важливі й інші речі, зокрема статус й авторитетність кандидатів:

 «За майбутнє» на Волині – ви подивіться їхні особистості. Наприклад, голова обласної ради – ректор, головний лікар лікарні – авторитетна людина. Всі вони – достойні, адекватні особистості, які представляють великі колективи, і вони пішли в маси».

Ігор Гузь переконаний, що особисте спілкування кандидатів із виборцями – це вагомий інструмент, яким скористалися представники команди «За майбутнє» і досягли високих результатів.К андидати в депутати у Володимирі-Волинському і Нововолинську, а це великі міста, особисто пройшли кожну квартиру.

«34 людини – ми розподілили їхні зустрічі відповідно до графіка. Можна було цього не робити, тому що реклама йшла, білборди були. Але, коли людина відкриває кандидатові двері і спілкується з ним – це приклад комунікації цілих команд зі своїм виборцем.

Навіть у день виборів у Нововолинську, крім наших кандидатів, не було нікого від інших політсил. Звичайно, кандидат не веде агітації, але він дивиться, спостерігає, комунікує з членами комісії, спостерігачами. Тобто, той, хто спрощує перемогу «За майбутнього» на Волині, переконаний і в Луцьку у другому турі теж, він неправий, що думає, що це тільки перемога ресурсного характеру, бо такі думки є. Насправді, об’єдналася дуже серйозна команда», – упевнений депутат.

Ігор Гузь вважає, що голова ОДА мав би показати лідерські здібності, а цього не сталося. Тому майже всі голови ОТГ пішли від політсили «За майбутнє», команди, яка повела за собою лідерів Волині:

«У нас бездарний голова ОДА, абсолютно ніякий. А він мав би показати лідерські якості. Майже всі голови ОТГ пішли з нашою командою, бо вони знають Констанкевич, знають Гузя, Рубльова, Палицю, Вахович. Вони знають, що ми їхніми питаннями займалися і будемо займатися і надалі», – упевнений він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*