Команда “За майбутнє” представила кандидатів на виборах до Володимир-Волинської міськради

15.08.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському 15 серпня відбувся форум команди “За майбутнє” під час якого кандидат на посаду голови “княжого” міста Ігор Пальонка представив свою команду, з якою планує попрацювати у міській раді у випадку їхньої перемоги восени на місцевих виборах.

Захід розпочався із виступу настоятеля церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові і їх матері Софії отця Євгена Рябця. Ігор Пальонка 20 років є прихожанином цього храму і з отцем Євгеном вони разом будували його.

Священник зазначив, що став учасником історичного моменту. З його слів, Ігор Пальонка має великий талант, який він у жодному разі не “закопуватиме”, а, навпаки, примножуватиме. Бо цього очікують люди, це спроможний виконати кандидат на посаду міського голови.

“У нас тут присутніх — великі плани, великі перспективи. Вітаю команду однодумців. Зібралися небайдужі люди, які вболівають, прагнуть, будуть боротися, щоб ціль була виправдана. Вірю, що Ігорю Пальонці під силу взяти на свої плечі колосальну роботу”, – сказав отець і закликав усіх допомагати, підтримувати нову команду, “бо нам жити у цьому місці, народжувати дітей і тішитися життям”.

“Віднині Зарічанська громада, яку я очолюю, та місто Володимир-Волинський, є спільною територіальною одиницею, яку ми разом будемо розвивати. Я буду тією людиною, яка об’єднає обидві громади і я це декларую у своїй програмі. Але це буде неможливо реалізувати без підтримки депутатів, яких я хочу усім вам представити”, – сказав у своєму виступі Ігор Пальонка.

Отже, до нової Володимир-Волинської громади балотуватимуться:

Микола Савєльєв – заслужений педагог України, директор Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського;

Андрій Принда – приватний підприємець, ресторатор;

Тетяна Дьоміна – журналіст видання БУГ, педагог;

Андрій Гнатюк – приватний підприємець, урбаніст;

Анна Медвєдєва – авторка проєктів “Бюджету участі”, голова ОСББ “Наше містечко”;

Іван Юхимюк – секретар Зарічанської сільської ради;

Сергій Радкевич – підприємець, колишній очільник податкової;

Валерій Олексюк – приватний підприємець, організатор мотокросу;

Олександр Стемковський – приватний підприємець, громадський активіст, політолог, науковий співробітник Володимир-Волинського історичного музею.

За словами Ігоря Пальонки, спільно з командою депутатів від політичної сили «За майбутнє», які увійдуть до складу нової ради громади, вдасться впровадити сучасну систему управління містом та реалізувати низку ідей та проєктів.

“Після об’єднання Зарічанської ОТГ з містом, територія нової громади збільшиться у 4 рази. Ми маємо прекрасні перспективи для залучення інвестицій, тому ми створимо максимально комфортний клімат для розвитку бізнесу, а відповідно – це дасть новий поштовх новим позитивним змінам у місті”, – переконаний Ігор Пальонка.

Серед першочергових завдань, які презентував у своїй програмі Ігор Пальонка – це створення індустріального парку, покращення стану житлового фонду, підтримка освітніх та спортивних установ, створення і розвиток опорного медичного закладу на базі Володимир-Волинського МТМО та будівництво доріг.

“Одне з наших головних завдань – Володимир має стати комфортним містом. Це включає багато напрямків і проєктів. Ми маємо покращити стан доріг і транспортне сполучення – збудувати 159 доріг протяжністю 79 кілометрів, посилити безпеку в місті, подбати про доступність всієї інфраструктури. Разом з тим, сюди варто віднести і реконструкцію центральної площі та створення сучасних парків і локацій, без яких нині важко назвати будь-яке європейське місто комфортним. З огляду на те, що Володимир – місто історичне, нам особливу увагу необхідно приділити розвитку туризму”, – наголосив Пальонка.

Кандидат у мери Володимира має намір реалізувати масштабний проєкт із очищення та благоустрою річки Луга, яка протікає на межі міста та села Заріччя. Цей задум передбачає поглиблення русла річки та облаштування сучасного пляжу з дитячим та спортивним майданчиками, цікавими об’єктами і локаціями.

За словами народного депутата Ігоря Гузя, Ігор Пальонка має успішний управлінський досвід та позитивний авторитет серед місцевого населення, що є великою перевагою для майбутнього голови Володимира. В свою чергу, названі кандидати у депутати вже зарекомендували себе, як активні, прогресивні та ідейогенеруючі люди, які здатні змінювати місто на краще.

“Наш кандидат на посаду міського голови Ігор Пальонка – патріот свого міста, людина з досвідом, молода, енергійна, перспективна. Це людина, яка достойна стати міським головою. Наша команда ставить конкретну ціль і ми йдемо на перемогу! – заявив під час форуму парламентар. – 53% виборців, які проголосували на дільницях у Володимирі, підтримали мене на виборах до Верховної Ради торік. Тому ми будемо звертатися до них із проханням ще раз підтримати нашу команду і нашого кандидата. Ми впевнені в своїй команді, впевнені в своїх діях, ми впевнені в тому, що програму, яку запрезентував Ігор Анатолійович Пальонка перед громадою, нам вдасться реалізувати. А я, своєю чергою, як народний депутат, у цьому буду максимально сприяти”, – зауважив Ігор Гузь.

На заході представили кандидатів, які будуть стартувати від команди “За майбутнє” до Володимир-Волинської міської, районної та обласної рад.

«Для нас важливі ті люди, які є непартійні, які не будуть брати участь у виборчій кампанії, але відкликаються на наші прохання, зараз з нами, з якими ми ведемо діалог. І сподіваюся, що вони публічно і непублічно підтримають нашу команду. А насамперед – кандидата на посаду Володимир-Волинського міського голови – Ігоря Пальонку», – наголосив народний депутат.

На завершення Ігор Гузь передав вітання від голови партії Ігоря Палиці, який взяв на себе ношу розбудовувати структуру політичної сили “За майбутнє”.

 

1 Коментар Команда “За майбутнє” представила кандидатів на виборах до Володимир-Волинської міськради

  1. А чомуж мене відомого Нововолинського Блогера не захотів Ігор бачити? Яж не кусаюсь. Яж би розповів як зимою пенсіонера за горло душила охорона депутата! Як руку зламала пенсіонерові на сходах охорона Гузя. І це все лише за запитання до депутата про реформи Супрун.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*