Команда Шацького району привезла кілька перемог із обласного туристського зльоту

17.07.2019 / Новини, Спорт

Наприкінці червня стартували обласні туристські змагання серед школярів. Участь у них прийняла і команда Шацького району.

Півтори сотні школярів з усієї Волині – посеред лісу, поблизу села Дачного в Ківерцівському районі, розбили наметове містечко  -, повідомляє 12 канал.

Перед учасниками було чимало випробувань: насамперед, як жартували організатори, врятуватися від спеки та нав’язливих комарів.

Упродовж трьох днів юнаки та дівчата долали смуги перешкод, в’язали туристські вузли, вправлялися в орієнтуванні на місцевості. У таких умовах юні спортсмени вчилися самостійності.

Не вперше на такому «туристському зльоті» і 13-річна Анастасія Кот із Шацького району. Дівчина впевнена – набуті навички їй ще знадобляться в повсякденному житті.

«Команду Шацького району представляли вихованці гуртків «Спортивний туризм» та «Спортивне орієнтування» Шацького БДЮТ, учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пульмо. Команда Шацького району зайняла І місце в конкурсі «Туристської саморобки», ІІ місце зайняли Кот Анастасія та Струбіцька Марія в конкурсі «В’язання вузлів»,- повідомила на сайті Район.Шацьк Наталія Німець, керівник гуртків Шацького БДЮТ.

Фото із сайту Район.Шацьк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*