Команда нардепа Ігоря Гузя переймала та ділилася досвідом із латвійськими колегами (ФОТО)

02.10.2017 / Новини

Команди народних депутатів України Ігоря Гузя, Олександра Кодоли, Вікторії Сюмар та Олександра Черненка, представники міжнародних організацій та депутати Латвійського Сейму обмінялися досвідом щодо організації роботи в окрузі, обговорили сучасні інструменти для комунікації з виборцями та підбили підсумки діяльності ініціативи Модельний округ Програми USAID РАДА.

Тренінг «Висновки та перспективи діяльності модельних округів» тривав упродовж трьох днів на Чернігівщині, – інформує прес-служба народного обранця.

Українські депутати обговорили майбутню можливу співпрацю із Почесним консулом Латвійської Республіки у Чернігові та області Оленою Вишняковою у Почесному консульстві Латвійської Республіки.

В рамках візиту нардепи та їхні помічники також брали участь у круглому столі та огляді виставки «Генерал Латвійської армії Петеріс Радзиньш в історії Литвії та України».

Окремо, у місті Ніжин (Чернігівська обл.) делегація відвідала місцеву школу, авіачастину МНС, також зустрілися із головами об’єднаних територіальних громад та керівництвом міста.

У рамках проведення тренінгу депутати прозвітували про свою роботу та наголосили на важливості децентралізаційних процесів, а також обговорили україно-латвійську співпрацю, враховуючи потенціал Волинської області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*