Футболісти Любомля – володарі Суперкубку Любомльського району

06.05.2016 / Новини, Спорт

У п’ятницю, 6-го травня, на стадіоні “Колос”, за підтримки Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» пройшов футбольний матч «Суперкубок Любомльського району». Протистояння відбулось між командами міста Любомль та селища Головне. З рахунком 3:2 перемогла команда міста Любомля.

Перший гол у ворота суперника на 2-ій хвилині забив гравець команди Любомля Андрій Музичук. Після цього наступний гол був лише наприкінці першого тайму, проте команда з Головна намагалась відповісти – любомльчанам доводилось активно захищати свої ворота.

_DSC0243 (2)Наприкінці першої половини матчу гравець Любомля мав гарний шанс влучити у пусті ворота, але, на жаль, промахнувся. Через декілька хвилин це й сталось: гравець команди з Любомля Ігор Зелінський забив другий гол у ворота селища Головне.

Цікаво, що чимало вболівальників вигукували критику в адрес головного судді футбольного поєдинку Юрій Клімук й типове “Суддю на мило!”, вважаючи, що “суддя повинен прочитати правила футболу”.

Перший тайм завершився рахунком 2:0 на користь Любомля.

На початку другої половини матчу гравець команди селища Головне Роман Сушик забиває перший гол, рахунок стає 2:1. Знову ж вболівальники не змогли промовчати, вважаючи, що суддя призначає несправедливі фоли для команди Любомля.

Третій гол забив у ворота Головна знову ж таки Ігор Зелінський. Рахунок 3:1.

У середині другого тайму знову Роман Сушик з Головна забив другий гол. Рахунок 3:2. Наприкінці матчу атаки з боку любомльської команди, навпаки, посилились, і любомльчани забили четвертий гол, проте тут було положення поза грою і суддя не зарахував цей гол.

Після гри кожну з команд привітав народний депутат України Ігор Гузь та подарував їм по новенькому футбольному м’ячу. Також з рук пана Гузя фінансову допомогу отримав голова ради ВФСТ “Колос” Володимир Мельничук для розвитку стадіону.
_DSC0310 (2)

Висловив вітальне слово та побажав команді й надалі розвиватись завідувач сектору молоді та спорту Руслан Гіль.

Проте нагородження команд відбулось своєрідно – команда з Головна взагалі не вийшла на вручення призів. Для багатьох це було нормою, проте, як би не було, це неповага до супротивників та вболівальників.

Своїми враженнями від матчу поділився тренер команди Любомля Андрій Мохнюк.

“Дуже задоволений матчем, адже була боротьба за перемогу. Кожен гравець команди викладавсь на всі сили. Проте розчарований, що команда суперників не вийшла на нагородження, але, можливо, це післяматчеві емоції”, – коментує Андрій Мохнюк.

За словами Андрія, суддю матчу запросили з Ковеля, аби не було якихось звинувачень щодо неупередженості суддівства.

Гравець команди Любомля, автор одного з голів Андрій Музичук теж поділився враженнями від матчу. Він зазначив, що грою задоволений, а більше тим, що його команда перемогла. Більше того, Андрій Музичук розповів, що був упевнений у перемозі любомльської команди. Щодо стосунків між командами, то Андрій зазначив, що після матчу команда з Головна подякувала за гру та потисла руки кожному гравцеві.

_DSC0159 (2)

Футбольний матч пройшов цікаво та захопливо. Команда Любомля уже завойовує третій трофей за сезон та стає власником Суперкубку Любомльського району.

Гравці любомльської команди висловили щиру вдячність міському голові Роману Ющуку за фінансову підтримку.

_DSC0181 (2)

IMG_7838 IMG_7843 IMG_7844 IMG_7845 IMG_7848 IMG_7849 IMG_7945

Відео згодом.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*