Команда волинського нардепа цьогоріч відвідала 70 днів сіл у Прибужжі (ФОТО)

05.09.2017 / Новини

З початку року команда народного депутата України Ігоря Гузя відвідала дні сіл приблизно у 70-ти населених пунктах регіону Прибужжя: від найвіддаленішого села до міста районного центру.

На запрошення місцевих жителів помічники нардепа і сам Ігор Гузь активно долучилися до відродження національних традицій у регіоні.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

Як годиться, до людей команда нардепа приїжджає не з пустими руками. Під час кожного свята для мешканців Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» організовує дитячі розваги, спортивні змагання, долучаються до конкурсів для молодих і активних відзначають іменними грамотами й найактивніших представників громад.
Ось нещодавно престольні празники відбулися у двох селах Волині з однойменною назвою – Біличі в Любомльському й Іваничівському районах.

Помічники-консультанти Ігор Торба та Борис Карпус звернулись до громади з вітальним словом від імені парламентаря, а також вручили іменні подяки окремим мешканцям: активістам, депутатам місцевих рад, особам, які здійснили свій вагомий внесок в історію та розвиток села.

До слова, команда нардепа на Любомльщині уже побувала у 29 селах і селищах Любомльського району, зокрема, й найвіддаленіших – Гупалах та Висоцьку.

Наприклад, Ігоря Гузя до себе на свято запрошували і мешканці сіл Микитичі Володимир-Волинського району, де проживає лише 393 особи; і Хмелів, де нараховується всього 210 місцевих жителів. І тут дбають про збереження національного і культурного колориту українського народу. В цьому їх всіляко підтримує команда депутата. На Іваничівщині нещодавно побували у таких малонаселених куточках, як Бужковичі та Лежниця.

До кінця року команда нардепа запланувала відвідати Дні сіл ще орієнтовно у 40 населених пунктах округу.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*